Laden Evenementen
27
september
zondag

***Geannuleerd wordt verschoven naar 2021*** Group Feeling Young o.l.v. Steven van Kempen – Jubileumconcert t.g.v. 50-jarig bestaan

27 september / 14:30 - 16:30

Vocal Group Feeling Young viert in 2020 haar 50-jarig bestaan. De Stichting
Oude Salviuskerk is er trots op dat dit jubileumconcert in het Salviuskerkje plaatsvindt!
Het koor bestaat momenteel uit een groep van 37 zangers/ zangeressen, die met passie en plezier hun muziek uitvoeren.

Halverwege de jaren zestig werd het opgericht als een meisjeskoor, de Nachtegaaltjes, onder leiding van de toenmalige kapelaan Wiertz.

In het begin van 1970 is het verder gegroeid onder de naam Jongerenkoor Born onder leiding van Jos Schlangen. In de jaren 70 werden een tweetal LP’s opgenomen en later nog een muziekcassette.

In de jaren tachtig werd de naam gewijzigd in Feeling Young omdat de gemiddelde leeftijd steeg!  In de loop der jaren hebben diverse dirigentenwisselingen plaatsgevonden, ten goede van deze muzikale groep.
Feeling Young werd bekend in de wijde omgeving van Born. Sinds januari 2008 staat het koor onder leiding van de jonge en gedreven dirigent Steven van Kempen. Hij begeleidt het koor steevast op de elektrische piano.
Feeling Young werd: Vocal Group Feeling Young. Het repertoire bestaat uit moderne muziek zoals popsongs, musicals en lichte muziek.
Het koor streeft naar het serieus neerzetten van een goed resultaat, gecombineerd met plezier in zingen en gezelligheid. Dat deze formule werkt, blijkt uit het volgende: een sopraan is lid vanaf het eerste uur lid; Carool Heutmekers is al 40 jaar actief als vaste drummer; diverse leden die 12,5 en 25 jaar lid zijn.

Dirigent Steven van Kempen studeerde aan het Conservatorium van Maastricht klassiek piano en hoofdvak directie, tevens koor- en solozang.
Entree: € 7,50 en kinderen gratis; Reserveren: a.schoutissen@hotmail.com

Gegevens
Datum: 27 september
Tijd: 14:30 - 16:30
Evenement categorieconcert
Locatie
Locatie naam: Salviuskerkje
Adres: Platz 2
Limbricht, Limburg 6141 AT Nederland

+ Google Maps
Organisator
Reserveren: A. Schoutissen
E-mail: