Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Ludiek en Sjiek” een luchtige concertvoorstelling

24 maart / 15:00 - 16:30

€12.50

“Ludiek en Sjiek” een luchtige concertvoorstelling
Sachit Ajmani (piano), Eline Meijs (sopraan), Julie Cosemans (sopraan)

“LUDIEK en SJIEK” is een luchtige concertvoorstelling met bekend opera en operette repertoire met een vleugje humor en sensatie. Eline en Julie zullen solo opera en operette aria’s en duetten afwisselen in combinatie met de virtuoze pianist Sachit, die het gehele concert aan elkaar zal breien. In dit concert laten we de verschillende fasen zien van auditie doen, repeteren en het geven van een concert. Dit zullen Eline en Julie volledig in hun eigen karakter presenteren.
Auditie Julie en Eline bereiden zich voor op hun auditie voor de rol van Despina uit de opera “Cosí fan tutte” van Wolfgang Amadeus Mozart.
Repetitie Eline begint, altijd tot in de puntjes voorbereid, maar ietwat stijfjes aan de repetitie. Julie begint, licht chaotisch en ietwat verstrooid, maar zeer enthousiast aan de repetitie. Hoe kunnen deze twee uiterst verschillende karakters samenkomen in hun gezamenlijke concert?
Concertprogramma Waltz op.64 no. 1 Frédéric Chopin El Desdichado Camille Saint Saens O Mio Babbino Caro Giacomo Puccini Die Juliska aus Budapest F. Raymond Libiamo Giuseppe Verdi
Concert: Zondag 24 Maart 2024 om 15.00 uur Locatie : Salviuskerkje, Platz 2, 6141 AT Limbricht Entree : 12.50 euro bij reserveren; 15.00 euro aan de zaal graag met gepast geld betalen Reserveren: concerten@salviuskerkje.nl ; Info: www.salviuskerkje.nl Parkeren: op de Platz en omgeving, of op parkeerterrein Kasteel Fotografie: Constant Notten

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Oude Salviuskerk Limbricht
E-mail:
concerten@salviuskerkje.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Salviuskerkje
Platz 2
Limbricht, Limburg 6141 AT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie