Laden Evenementen
05
april
zondag

**GEANNULEERD** In de serie Parels uit Limbricht: Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix ‘Favourite Songs’

5 april / 15:00 - 17:00
  • Dit evenement is voorbij.

 

Zangeres Margriet Sjoerdsma en pianist Egbert Derix spelen in dit programma songs die zijn teruggebracht tot de essentie. De intimiteit van stem en piano, hier en daar aangevuld met een ander instrument. De nadruk ligt op hun favoriete songs uit de jaren ’80. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman en van Michael Sembello tot Tom Waits. Ook schreven Sjoerdsma en Derix speciaal voor deze concertreeks samen een aantal nieuwe nummers.

Margriet tourde eerder langs de Nederlandse theaters met het programma ‘A tribute to Eva Cassidy’ samen met violist Dan Cassidy, de broer van Eva. Met dat programma heeft ze ook in De Steenakker gestaan. Sjoerdsma’s eerste drie cd’s brachten haar op podia als het North Sea Jazz festival, het Concertgebouw en Paradiso.
Egbert Derix is o.a. bekend van zijn samenwerking met Eric Vloeimans, Iain Matthews en Fish. Hij won in 2012 samen met Gerard van Maasakkers de Annie M.G. Schmidtprijs en zijn piano solo album ‘Falco’ werd door Music-maker vergeleken met Keith Jarrett’s The Köln Concert.

Beiden zijn docent aan de Rockacademie Tilburg.

Entree:€ 15,00; bij reserveren: € 12,50
Reserveren: salviuskerkje@gmail.com
Info: www.margrietsjoerdsma.com en  www.egbertderix.com

Gegevens
Datum: 5 april
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement categorieconcert
Locatie
Locatie naam: Salviuskerkje
Adres: Platz 2
Limbricht, Limburg 6141 AT Nederland

+ Google Maps