Laden Evenementen
08
november
zondag

In de serie Parels uit Limbricht: De zussen Pamela (dwarsfluit), Ingrid Holleman ( viool) en Marion Pauw (piano), vormen samen het PIM Trio. Jongste Parel is violiste Lisanne Soetenbroek, dochter van Ingrid.

8 november / 15:00 - 17:00

Het PIM Trio: Pamela, Ingrid en Marjon treden regelmatig als PIM Trio op met op het programma voornamelijk klassieke werken.
Pamela, Ingrid en Marjon doorliepen alle drie de muziekschool in Geleen en alle drie zijn ze afgestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht. Ze zijn allen al vele jaren als docent verbonden aan verschillende  muziekscholen en daarnaast als uitvoerend musicus actief in diverse orkesten. Ingrid is sinds kort dirigente van het Kamerorkest Locatelli, dat jaarlijks optreedt in het Salviuskerkje. Tevens is zij sinds lange tijd verbonden aan het ArkA Symfonie-orkest in Maastricht.

Lisanne Soeterbroek  studeerde bij Coosje Wijzenbeek en Vera Beths aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zij sloot haar Masterstudie af met een 10 met onderscheiding voor ‘all-round musician’. Hierna volgde zij een Postgraduate Study in Graz (A) bij Prof. Eszter Haffner. Lisanne won diverse nationale en internationale prijzen bij concoursen als het Padova Interna-tional Music Competition 2012 en het Oskar Back Nationaal Vioolconcours 2007 & 2011. Sinds 2009 is Lisanne primarius van het Vespucci Kwartet. Dit strijkkwartet speelt op vele podia en festivals in Nederland, Duitsland en België. Lisanne creëerde voor dit kwartet klassieke muziekvoorstellingen met net een vleugje extra: ‘Kreutzersonate’ (met film, 2017), ‘Prokofiev moves’ (met dans, 2017). Zij soleerde met vele orkesten. Sinds 2013 is zij aangesteld als eerste concertmeester bij het Antwerp Symphony Orchestra. Lisanne bespeelt een Ferdinando Gagliano uit 1773. Zij neemt in mei 2020 een solo-CD met werken van Bach op bij het Label 7Mountain Records.
Het programma voor deze middag is nog een verrassing….

Entree: € 12,50; bij reserveren: € 10,00;
reserveren:salviuskerkje@gmail.com

Gegevens
Datum: 8 november
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement categorieconcert
Locatie
Locatie naam: Salviuskerkje
Adres: Platz 2
Limbricht, Limburg 6141 AT Nederland

+ Google Maps
Organisator
Reserveren: via link Eventbrite
E-mail: