Laden Evenementen
15
november
zondag

VERSCHOVEN NAAR 2021 Baroesjko – Herinneren

15 november 2020 / 15:00 - 17:00
  • Dit evenement is voorbij.

Herinneren is een multidisciplinaire voorstelling met aandenkens en herinneringen als uitgangspunt.

Weet je nog,
herinner jij het je,
toen jij en ik…
of waar was jij
dat ene moment
toen…

Welke plekken, geuren, dingen, spullen, gevoelens zijn onlosmakelijk verbonden met onze herinneringen en wat staat er gegrift in ons collectieve geheugen? Samen met “makers” uit verschillende disciplines in de kunst speelt Baroesjko een mozaïekvoorstelling over herinneren. Met mede-werking van o.a. Tom Jaspers-singer/songwriter en Charlie Geenen-artistiek leider en theaterregisseur.

Baroesjko is een 9-koppig miniorkest, opererend vanuit de westelijke mijnstreek (Sittard-Geleen) grensoverschrijdend in de Folk en “Sittardse” Wereldmuziek! Naast het feit dat ze bekend staan als een verrassend
veelzijdige live-band, scoorden zij ook hoge ogen in de hitlijsten van de provinciale radio-zender L1. De liedjes Wesj aan de Parapluu, Raap dich Biejein en Langzaam Laat, zijn nog steeds veelvuldig op deze zender te horen.In maart 2019 bracht Baroesjko middels en tijdens een zeer succesvolle theatertournee een nieuw album uit: getiteld Snezka. Een kopstaart verhaal van 12 stukken muziek en liedjes in het Sittards dialect, die samen een verhaal vertellen, met de mythische berg Snezka als uitgangspunt.

Entree: € 12,50 ; Reserveren: € 10,00
Reserveren: ruud@baroesjko.nl ; Info: www.baroesjko.nl

Gegevens
Datum: 15 november 2020
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement categorieconcert
Locatie
Locatie naam: Salviuskerkje
Adres: Platz 2
Limbricht, Limburg 6141 AT Nederland

+ Google Maps
Organisator
Reserveren: Baroesjko
E-mail: