ZONDAG 24 MAART 2019 – CONCERT DE ANDERSONS

Zondag 24 maart om 15.00 uur

De Andersons – Hier Dooft Niets
Anna Ågrens en Roel Dullaart

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering met als bijzondere gast:
Suzan Seegers

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat zangeres en musicalactrice Suzan Seegers. Ze is klein van formaat maar groots in haar zingen en weet met haar prachtige geluid en sprankelende persoonlijkheid keer op keer de harten van het publiek te raken. Na haar roemrijke deelname aan ‘Op zoek naar Evita’ veranderde alles. Ze speelde in talloze producties, won een Musical Award, begon een solocarrière en schitterde als Jos van Rey in de opera El Rey. Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze luisterrijke zangeres zingen, dichten en vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

Fotograaf: Femke Linders

De pers over de Andersons:

“Wonderschone liedjes”. “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.” “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl
Entree: 15,00 euro
Reserveren: reserverendeandersons@gmail.com.
Locatie: Salviuskerkje, Platz 2, 6141 AT Limbricht
www.salviuskerkje.nl │ 046 4588423